PENGAJIAN AM BAHARU (MULAI SEPTEMBER 2012)

PENGAJIAN AM BAHARU (MULAI SEPTEMBER 2012)
PENGAJIAN AM PENGGAL 1/2012

JOIN FACEBOOK PENGAJIAN AM

Dapatkan soalan-soalan percubaan dari semua negeri di Group Pengajian Am di www.facebook.com/groups/166833553374513/

TAHNIAH DAN TERIMA KASIH KERANA MENGHARGAI BLOG INI

TAHNIAH DAN TERIMA KASIH KERANA MENGHARGAI BLOG INI

SOALAN RAMALAN KELUAR

SOALAN RAMALAN KELUAR

INFO TERKINI MAKLUMAT SENSASI

KURSUS PENYEBARAN SISTEM PENTAKSIRAN BAHARU STPM 2012 NEGERI JOHOR, 23-24 APRIL 2012

SOALAN RAMALAN STPM 2010

Khamis, 11 November 2010

Pelajar-pelajar yang dikasihi. Minggu depan merupakan minggu terakhir sebelum anda menduduki peperiksaan STPM 2010. Cikgu harap anda semua telah cukup bersedia untuk mengharungi peperiksaan yang sememangnya sangat sukar.

Terima kasih kepada anda kerana menyokong blog Pengajian Am ini sehingga pengunjung bertambah dengan begitu pantas. Cikgu sangat-sangat menghargai sokongan anda semua. Cikgu membina blog ini adalah semata-mata untuk anda.

Ramai pelajar meminta soalan ramalan tahun 2010. Cikgu akan mengirimkan soalan tersebut kepada anda melalui email. Pelajar-pelajar yang telah mengirimkan email kepada cikgu akan menerima soalan ramalan tersebut dalam waktu terdekat.

Terima kasih dan semoga anda semua berjaya memperolehi A dalam Pengajian Am STPM 2010!

88 comments:

hannyPH berkata...

boleh tak saya nak minta soalan ramalan tahun 2010 ??
email saya : hanny_cheong@hotmail.com
terima kasih....

eyla's... berkata...

bleh x cikgu post soaln ramalan stpm 2010 kat sy?ni email sy..ila7575@gmail.com.thanx cikgu..

Akma265 berkata...

sy pon nk ugak ckgu..... plzzz... sakura.akma91@gmail.com

zinnirah_humaira' berkata...

aslmkum.cikgu plizz ..
tolg sy..harp
sgt2
ckgu dpt bantu sy..
boleh x ckgu post soalan ramalan stpm 2010..
ini email sy..
yatie_green@yahoo.com
sgt2 berharp,ckgu..
asap..
aslmkum

KRa berkata...

salam. cg mohon soalan ramalan sebagai awasan utk p.am stpm 2010.

terima kasih cg razali

nazurahflash@gmail.com

mohd jamil berkata...

assalamualaikum cg, saya mohon utk mendapatkan soalan ramalan dari cg.. utk menghadapi STPM kali nie.. budi baek cg xdapat sy blas.. trime kasih ats bantuan cg..

nie email sy..

nasyrul_jamil@yahoo.com

Maggie berkata...

Cikgu sya mohon utk dpt soalan ramalan STPM 2010
jeffry910@hotmail.com

trima kasih!

mieraey berkata...

salam,,
ckgu boleh sye dapatkan soalan ramalan stpm 2010..
mieraehamzah@yahoo.com


thank..

Daphne♥ Ng berkata...

hi~sir, may i get the soalan ramalan stpm 2010 plaease?thank you~~

daphne_910307@hotmail.com

xiao mei berkata...

Cikgu sy nak soalan ramalan STPM 2010
shymei0121@hotmail.com

terima kasih!

ernisa berkata...

salam..cikgu..saya nak soalan ramalan stpm 2010..sebgai persiapan terakhir..terima kasih
ernisafadhilah@gmail.com

sky berkata...

sky_blue9115@hotmail.my

wei peng

健华 berkata...

cikgu,saya jugak~
gundamseravee@gmail.com

xma berkata...

assalamualaikum ckg,
blh kah sy mndapatkan soalan ramalan 2 juga....
xisya@yahoo.com

Irny berkata...

cikgu sy bg pihak adik sy bhrp mdpt bantuan drpd cikgu..diharap cikgu dpt menghantar ramalan tersebut di email sy..TQ!

loveiscinta85@gmail.com..

Ronaldo berkata...

Cikgu bolehkah saya mendapatkan soalan ramalan pa anda?
Inilah email saya
hh.gary91@gmail.com

Shalini Naidu berkata...

cikgu ada soalan ramalan stpm 2010?? harap cikgu boleh menghantar soalan ramalan cikgu..terima kasih. shalu_frenz@hotmail.com / shalu_frenz@yahoo.com

shenine berkata...

Cikgu bolehkah saya mendapatkan soalan ramalan pa anda?
terima kasih...
ini e-mail saya
shenine_lim27@hotmail.com

lulu berkata...

cikgu, boleh email ramalan ke inbox saya?
evil_pua1@hotmail.com
terimakasih

kharushni berkata...

cikgu blh hantar soaln ramalan saya..plz.........
piretti_asokan@yahoo.com

marshitah bt ramly berkata...

cikgu blh anta soalan ramalan x kt saya...
ny e-mail saya shietah91@gmail.com

asztimor berkata...

cg,sy nk jgak..plz..ni emel saya eimahvirgo_91@yahoo.com

claurel91_leeya berkata...

selamat petang cikgu...saya pelajar dari sarawak...saya amat berminat untuk memiliki contoh2 soalan ramalan yang cikgu sediakan...tolong hantar kepada email saya..claurel91_leeya@hotmail.com..

terima kasih cikgu...
semoga Tuhan memberkati jasa baik cikgu..

biela berkata...

salam cikgu...
blh tak cikgu hntr soalan STPM 2010 kpd saya...
saya berminat ingin mendapatkannya drp cikgu..
saya dan kakak saya berharap cikgu dpt tlg kami...
ni e-mail saya...
bielacomel91@gmail.com...
trma ksh cikgu...

rNAa berkata...

salam.
saya berminat dgn soalan ramalan yg cikgu sediakan. Diharap cikgu dpt berkongsi ttg soalan ramalan tersebut.
May God bless u always..
email : rnaa_hana@yahoo.com

Cheeryl B berkata...

blh tk cikgu krm soalan ramalan kpd saya.
Emai: cheerylb@gmail.com
TQ :)

anGel@^^ berkata...

selamat petang cikgu...
berharap cikgu boleh hantar ramalan kpd saya..
Email : anita_9223@live.com
terima kasih cikgu^^

selamat petang cikgu...saya pelajar dari perak...saya amat berminat untuk memiliki contoh2 soalan ramalan yang cikgu sediakan...tolong hantar kepada email saya..

pig_nmc@hotmail.com

terima kasih cikgu...
semoga Tuhan memberkati jasa baik cikgu..

luVELy bEBeyh~ berkata...

assalamualaikum ckg:)
sy amt berharap ckgu dpt membantu sy dlm karangan..
sy pn nk soalan rmalan 2010..
ni email sy miracle_of_the_love@y.c

sambavi berkata...

saya berminat dgn soaln ramalan cikgu,,,,, harap cikgu dapat berkongsi, ini email saya
sambavi_91@yahoo.com.my

Stupiak Sheep berkata...

Selamat petang cikgu.
Saya amat berminat terhadap soalan ramalan yang telah cikgu sediakan. Bolehkan cikgu hantar kepada saya?
Terima kasih, cikgu =)
ycy_2891@hotmail.com

Sugu berkata...

emil sy:sugu_91ss@yahoo.com.. sy sgt mmrlukan solan ramalan dr wktu yg suntuk...terima kasih ckg

ika berkata...

cegu , saya pown nk juga.
harap cegu dpt anta dgn segera .
buntalcute.acun91@yahoo.com

AL-NAZIRUL berkata...

Salam..Ckg..sya pun berminat nak dpat soalan tersebut dr Ckg..Kalau boleh Ckg hantar dengan kadar segera...-Last Preparation-
nazirulqarni@gmail.com

B4zach berkata...

Cikgu, boleh saya dapatkan soalan ramalan STPM pengajian am bagi tahun ini..
terutama bahagian D dan E.. Kalau boleh, email ke zord_22@hotmail.com. Ribuan terima kasih diucapkan, jasa cikgu tidak dilupakan

Gavin berkata...

salam.. Cikgu saya ingin memohon ramalan PA bagi tahun ini. Bolehkah cikgu hantar kepada saya?..gavinypy@gmail.com
ribuan terima kasih diucakan ..jasa cikgu dihargai...

快乐每一天 berkata...

selamat petang cikgu, bolehkah saya dapatkan soalan ramalan daripada cikgu bagi tahun ini??
email saya ialah
teddy_lee@hotmail.my
terima kasih dulu ya =)

limqing28 berkata...

selamat petang cikgu...saya pelajar dari kedah...saya amat berminat untuk memiliki contoh2 soalan ramalan yang cikgu sediakan...tolong hantar kepada email saya..lucis_bag@hotmail.my
terima kasih cikgu...

Sarid Derus berkata...

salam,
cikgu, saya juga berminat utk dapatkan soalan ramalan untuk ulangkaji..
terima kasih banyak-banyak
norsarida.smkbt5@gmail.com

Siti berkata...

sy pun cikgu....... pinky_eniey91@yahoo.com.my

megumiYan berkata...

salam...
cikgu..harap cikgu berbaik hati untuk mengirimkan soalan ramalan untuk subjek nie..
terima kasih cikgu...

ari_yan19@yahoo.com

Wenx berkata...

selama malam cikgu...bolehkan saya dapat soalan ramalan yang diramal oleh cikgu??email saya ialah:
wenx91@hotmail.com
terima kasih dulu ya..cikgu

Fikri berkata...

sy nk juga cg..
fikritamin@gmail.com
10q cg..

sans91 berkata...

salam cikgu...please,,bolehkah cikgu bagi soalan ramalan cikgu..untuk PA2..please cikgu..
email saya:sishosans91@gmail.com.
makasi cikgu..

寂寞季节 berkata...

selamat petang,
cikgu, saya juga berminat utk dapatkan soalan ramalan untuk ulangkaji..
terima kasih banyak-banyak
bleach_lim@hotmail.com
terima kasih banyak.

:+:ley:+: berkata...

email saye black_fyber2002@yahoo.com
terima kasih cikgu! =D

Jaya berkata...

selamat sejahtera cikgu,
saya juga ingin mendapatkan soalan ramalan untuk stpm 2010 daripada cikgu,
terima kasih atas bantuan cikgu
email saya ialah
jaya_4522@yahoo.com

izwan berkata...

selamat sejahtera cikgu
saya adalah calon persendirian
saya ingin meminta jasa baik cikgu untuk memberikan saya soalan ramalan stpm 2010
terima kasih kepada cikgu kerana menyediakan blog ini kerana dapat membantu kami terutama calon persendirian
disini saya serta kan email saya
izmz89@yahoo.com
diharap cikgu dapat membantu saya ,terima kasih cikgu

e.ellisa berkata...

Moring cikgu...
cikgu sa pn nak soalan ramaln ckgu..
Leeyung91_ee@yahoo.com
Thanks..^^

hannyPH berkata...

selamat pagi...
saya tak dpt email drpd cikgu...>.<

lei berkata...

assalamualaikum cikgu...
saya harap cikgu dapat bantu saya dengan memberi soalan ramalan kepada saya...
terima kasih cikgu...
ini emel saya...
lei_2pm@yahoo.com.
terima kasih cikgu...

lei berkata...

cikgu macam mne pula dgn soalan bg graf?
ckgu dpt tlg sye?

lei berkata...

cikgu saya harap cikgu dapat bantu saya...
saya agk lemah dgn subjek ini..

Masta91 berkata...

masta_91@yahoo.com

terima kasih :)

I Am Talented.. berkata...

cikgu, saya mohon untuk soalan ramalan Pengajian am 2010

email saya: pengpink_5027@hotmail.com

trm kasih :)

xiang peng berkata...

x.peng1014@live.com
thx~

Back_room_Boy berkata...

please send me the soalan ramalan ........... thank you teacher ........ lruga_91@hotmail.com

tcheng berkata...

selamat petang cikgu.
boleh x hantar soalan ramalan kat saya?

email: tzechzin@hotmail.com

terima kasih cikgu!

aleyluya berkata...

salam, cikgu, bolehkah saya dapatkan soalan ramalan untuk ulangkaji?
ribuan terima kasih, cikgu!
email saya : aleyluya123@hotmail.com

sakuntalau_abuntala berkata...

cikgu sya ingin mnta pertolongan cikgu...ne email sya sakuntalau_abuntala@yahoo.com
jasa baik cikgu mmg tidak akan sya lupa..

lovely/sport girl berkata...

salam cg..blh x sy nk dptkn soalan ramalan 2?nie email sy

mimi_ija@yahoo.com

terima kasih

fadhyla berkata...

salam.
saya berminat dgn soalan ramalan yg cikgu sediakan. Diharap cikgu dpt berkongsi ttg soalan ramalan tersebut.
May God bless u always..
fadhyla@rocketmail.com

zulhelmie berkata...

selamat sejahtera cikgu.
saya adalah calon persendirian 2010.diharap cikgu dapat membantu saya.hanya Tuhan saja yang dapat membalas jasa cikgu....

zulhelmiee@gmail.com

stella0413 berkata...

selamat sejahtera cikgu..

harap saya dapat soalan ramalan daripada cikgu.
stella0413wml@hotmail.com

terima kasih cikgu

ckk221191 berkata...

ckk221191@gmail.com

:D

Abbie Chong berkata...

halo cikgu..
boleh saya dapatkan ramalan soalan pa daripada cikgu?

horyan_chy@Yahoo.com

terima kasih cikgu

Bambino berkata...

halo cikgu..
boleh saya dapatkan ramalan soalan pa daripada cikgu?

pisanoawak@yahoo.com

terima kasih cikgu

Andrew berkata...

sir,may i request for the soalan ramalan too?
my email is:
marvelmy@hotmail.com
thanks teacher

benjamin berkata...

saya nak jugak cgu...ni emel sy..ameer.ismail@yahoo.com...

aidil berkata...

sy nak jgk cikgu ..ni email saya idcyrus9@yahoo.com

thx cikgu...

yulinda berkata...

sir,may i request soalan ramalan 2010 too?
my email is: yulinda_91@yahoo.com
thankx...

xiiaoyu berkata...

sir..may i have the soalan ramalan 2010??
evil_yu0909@Hotmail.com
thank =)

fieq_z berkata...

salam..
ckigu sya pn nk jgak..
hrap ckgu dpt berikan sblum exam brmula esok...
nie email sy....(Fieq_z@yahoo.com)
sy hargai sngt2 prtolongn yg ckgu bg...
thanks

Davidson berkata...

teacher, can i have the soalan ramalan? plss and thx u teacher...
destiny_5507@hotmail.com

hello sir....
sy pun nk soalan ramalan 2010 ckgu
e-mail:kausu8290@yahoo.com

susan berkata...

Sir,can I have soalan ramalan 2010? tq so much!!
e-mail: chevre8204@yahoo.com

Yean berkata...

bsky_yctan@hotmail.com

ZULHASWADI berkata...

zulhaswadi@yahoo.com tqvm sir

iwza berkata...

saya nk juga cg.
wajihahzainal@yahoo.com

Noor Jamilah Jamil berkata...

salam cg razali,saya pelajar dari kedah..
boleh cg emelkn soalan ramalan pa2 kpad saya..ini emel saya,
Jameela_274@yahoo.com..

insyaallah dgn bantuan cg saya dapt mjawab soalan pa2 dgn cemerlang

hihisansan berkata...

selamat sejahtera cikgu...
bolehkah saya minta 1 set soalan ramalan?
luvly814@hotmail.com

sal_9186 berkata...

salam cikgu..saya pun macam kawan2 yang lain..harap sangat dapat soalan ramalan untuk walaupun di saat2 akhir mcam ni..
tak pun bagi klue sikit2 pun boleh lah cikgu.. sal_9186@yahoo.com

wannhnoor berkata...

terlambat ke? karyawannh@yahoo.com
minta tolong.
tq.

Fazza Kartz berkata...

fazzabluejazz@yahoo.com... sya bharap cikgu dpat brikan saya soalan rmalan pam 2 ini ... trima ksh

Adyla berkata...

Salam..saya hanya nak bantu adik saya..diharap cikgu dapat memberi soalan ramalan bagi 2011 fuadyla@gmail.com/dyladely@yahoo.com

yana C kecek berkata...

yanadyana92@yahoo.com
salam cikgu,boleh sy dptkan soalan ramalan STPM 2011? harap cikgu dapat membantu.tQ.

solusi berkata...

salam,cikgu

klu da soalan ramalan 2011
send kt mel sy drif.solution4@gmail.com
harap dpt membantu...tq...

Miz Green berkata...

asalamualaikum cikgu..ble tk send soalan ramlan 2011 kt email greenza_92@yahoo.com.terima kasih.

Catat Ulasan

10 Tahun Bersama Cikgu hj Wahid Bilaji - Terima Kasih Cikgu! Slideshow: Razali’s trip from Johor, Malaysia to Kluang was created by TripAdvisor. See another Kluang slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.
 
 
 

LAMAN PEMINAT

WADAH KECEMERLANGAN TINGKATAN 6

WADAH KECEMERLANGAN TINGKATAN 6
Majlis Perhubungan Pengetua Tingkatan 6 Johor